XLIII. Halászati Tudományos Tanácskozás
Időpont: 
2019. május 29., szerda, 00:00 - 2019. május 30., csütörtök, 23:59
Helyszín: 
NAIK - Halászati Kutatóintézet (HAKI) - 5540 Szarvas Anna-liget utca 35.

A Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ, Halászati Kutatóintézet (NAIK HAKI) immár 43. éve rendezi meg a Halászati Tudományos Tanácskozást, amely a hazai halászatfejlesztés egyik legjelentősebb szakmai fóruma.

A 2019. évi program során a természetesvízi halgazdálkodás fejlesztése áll a középpontban. Természetesen emellett az akvakultúra-ágazat kutatási és innovációs eredményeinek bemutatására is sor kerül. A HAKI Napok teret kíván adni a hazai halászati tudományos műhelyek eredményeinek megismertetésére, illetve az információk és tapasztalatok megosztására. A konferencia sikeréhez ugyanakkor nélkülözhetetlen a halgazdálkodásban és a kapcsolódó szakmai területeken dolgozó szakemberek aktív személyes részvétele.

A kiemelt plenáris ülésre az első nap délelőttjén kerül sor, melynek egyik meghívott előadója a nemzetközi szinten is méltán elismert Ian G. Cowx, az angol Hull Egyetem Nemzetközi Halászati Intézetének igazgatója.

A Szervezőbizottság nevében tisztelettel meghívjuk szakmai rendezvényünkre, a XLIII. Halászati Tudományos Tanácskozásra, melyet 2019. május 29-30-án tartunk a NAIK Halászati Kutatóintézetben, Szarvason.

 

 

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével: kitöltendő űralap vagy a  rendezveny@haki.naik.hu e-mail címen lehet.

Kedves Jelentkezők!

Az idei évben a jelentkezési feltételek változtak! Amennyiben előadással, vagy poszterrel kíván részt venni a tanácskozáson, kibővített kivonatot kérünk elkészíteni. A kivonatra vonatkozó formai követelményeket az alábbi dokumentum tartalmazza:

 

Reméljük, hogy idén is megtisztelik rendezvényünket akár előadóként, akár részvevőként! Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a XLIII. Halászati Tudományos Tanácskozásra!

Jelentkezési határidő: 
2019. április 23., kedd, 23:59

Programajánló

Jelenleg nincs aktuális esemény.